Myku vaginal

Myku vaginal

Infeksionet mykotike vaginale shkaktojnë irritim, sekrecione vaginale të shtuara dhe djegie në zonën e vulvës dhe vaginës.

Gjithashtu njihet si candida, infeksioni mykotik prek 3 nga 4 gra në çdo moment të jetës. Shumica e grave përjetojnë së paku 2 episode.

Kandida nuk konsiderohet infeksion i transmetueshëm seksualisht, por ka një rritje të rriskut të infektimit gjatë marrdhënieve seksuale.

Myku vaginal mund të trajtohet me medikamente por në rastet kur përsëritet më shumë se 4 herë në vit nevojitet një trajtim më specifik pranë mjekut specialist.

Ju mund të kontaktoni për konsultë në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333.