Ndjekje shtatzënie

Ndjekje shtatzënie

Zgjedhja e mjekut dhe e strukturës pranë së cilës do të kryhet ndjekja e shtatzënisë është mjaft e rëndësishme për çiftin.

Pranë klinikës tonë do të gjeni jo vetëm profesionalizëm por edhe mbështetje në një nga rrugëtimet më të bukura të jetës, atë drejt prindërimit.

Për më tepër informacione,ju mund të kontaktoni në numrat tel.

  • tel.+355 4 222 36 32
  • cel. +355 67 27 33 333.