Në laborator

Në laborator

Në foto tregohet një nga inkubatorët e laboratorit tonë të fekondimit me teknologji moderne, i cili mundëson kushte ideale për zhvillimin e embrioneve.

Pasi bashkohet veza me spermatozoidin, embrioneve ju duhet të qëndrojnë në kulturë për disa ditë. Detyra jonë është që të kujdesemi, duke ju krijuar atyre kushtet ideale për tu rritur e zhvilluar të shëndetshëm.

Në fushën e Fekondimit të Asistuar është thelbësore përditësimi i vazhdueshëm me të rejat e shkencës dhe të teknologjisë për të pasur rezultate sa më të mira.