Në udhëtim shtatzënë

Në udhëtim shtatzënë

Udhëtimi me avion gjatë shtatzënisë është komod nëse shtatzënia shkon normalisht. Shumë shoqëri ajrore kanë kufizime, zakonisht për udhëtimet pas javës së 32 prandaj gjinekologu juaj mund t’ju pajisë me një certifikatë, ku të thuhet se nuk keni rrezik për lindje të parakohshme dhe se mund të udhëtoni me avion.