Nënë e shëndoshë, fëmijë i shëndoshë

Nënë e shëndoshë, fëmijë i shëndoshë

Ndonëse mundësia për të marrë infeksione me anë të ushqimit është e vogël, prapë ajo ekziston. Prandaj duhen marrë disa masa të vogla higjenike.

Bëni kujdes me:

– Qumështin e papasterizuar

– Mishin pak të gatuar

– Zarzavatet dhe frutat e palara mirë

– Të brendshmet e bagëtive ose ushqimet që i përmbajnë ato.