Nepset më të çuditshme

Nepset më të çuditshme

Shumë gra gjatë shtatzanisë kanë dëshira për ushqime apo kombinime të ndryshme të cilat mundet edhe të jenë disi të çuditshme.
Disa prej tyre:�
Nevoja për salcë pikante në të gjitha ushqimet. Për shëmbull në purenë e patateve, pica, sallatë, etj…
Nepsi për djathë dhe lëng frutash të përziera së bashku, apo mish pule i shoqëruar me gjalp kikiriku.
Dëshira për të ngrënë sallatë jeshile të shoqëruar me pana gatimi, apo kokoshka me kos luleshtrydhesh.

Na tregoni dhe ju cili ka qënë nepsi juaj më i çuditshëm gjatë shtatzënisë?