NGRIRJA E MATERIALIT SEMINAL

NGRIRJA E MATERIALIT SEMINAL

Disa nga arsyet përse një burrë do të ngrijë materialin e tij seminal janë:
-Do ti nënshtrohet një vazektomie
-Do i nënshtrohet trajtimeve si kimioterapia
-Ka një gjendje shëndetsore e cila mund të çojë në infertilitet
-Ka vështirësi në ejakulim në ditën e marrjes së vezëve gjatë teknikave të fertilizimit in vitro
-Ka një cilësi të ulët të materialit seminal
Teknikat e ruajtes së materialit seminal janë të sigurta dhe mund të përdoren në çdo moment që çifti mund të dëshirojë një shtatzëni.
Për më tepër informacione ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një orar dhe për të takuar mjekun specialist.⠀