NGRIRJA E VEZËVE FEKONDIM IN VITRO

NGRIRJA E VEZËVE FEKONDIM IN VITRO

Femrat lindin me rreth 1-2 milion vezë.

Dhe në kohën e pubertetit, vajzat kanë rreth gjysmë milioni vezë.

Pas moshës 30 vjeçare, vezët që mbeten mund të jenë më pak të afta të çojnë në një shtatzëni të shëndetshme për shkak të efekteve të moshës në cilësinë e vezëve dhe dëmtimeve të materialit gjenetik.

Sidoqoftë, për arsye profesionale, shoqërore ose shëndetësore, një grua mund të mos jetë e gatshme të mbetet shtatzënë dhe ajo mund të dëshirojë të shtyjë lindjen e një fëmije derisa të jetë koha e duhur për të. Për këto arsye gratë mund ti nënshtrohen stimulimit hormonal dhe ti ruajnë vezët në ngrirje për përdorim të mundshëm në të ardhmen.

Nëse jeni të interesuara, ju mund të kontaktoni për më shumë informacion në numrat tel.

+355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një orar.