Një dietë vegjetariane

Një dietë vegjetariane

Një dietë vegjetariane gjatë shtatzënisë mund të jetë e shëndetshme. Kjo për sa kohë  tregohet vëmendje dhe kujdes i veçantë  ndaj marrjes së ushqimeve ose suplementeve. Për disa elementë si  proteinat, hekuri,  zinku, kalçiumi, vitamina D, vitamina B12, jodi  apo omega 3 është thelbësore që të jenë në nivelet e duhura në organizmin e gruas shtatzënë, për të eliminuar mundësinë e anomalive fetale.