Obstetrikë⠀

Obstetrikë⠀

⠀Ekipi i klinikës tonë do t’ju sqarojë me kompetencë për çdo pyetje apo paqartësi që keni dhe do t’ju ofrojë një mbështetje profesionale për çdo nevojë tuajën, në mënyrë që shtatzënia juaj të kalojë sa më mirë të jetë e mundur.⠀

Në këtë kuadër Klinika ofron:⠀

-Ndjekje të shtatzënisë.⠀
-Ekografi obstetrikale, morfologjike, Doppler dhe 3/4 D.⠀
-Vlerësimin e riskut për anomali fetale me anë të Bi-Testit, Tripple-Testit dhe NIPT.⠀
-Amniocentezë.⠀
-Reduktimin embrional në shtatzënitë multiple.⠀