OVODONACIONI

OVODONACIONI

Ovodonacioni është një trajtim i riprodhimit të asistuar ku vezët e marra nga dhuruesja injektohen me spermatozoidët e partnerit të gruas që nuk arrin të krijojë vezë për shkaqet e mëposhtme:
-Ka probleme ovariale
-Ka humbje të cilësisë ovulare
-Ka kryer disa cikle të FIV por vezët e saj nuk fertilizohen
-Ka moshë të avancuar
-Ka sëmundje që ndërveprojnë në mënyrë negative me stimulimet ovariale
-Ka raste të aborteve të përsëritura.
Ovodonacioni mund të përdoret edhe në raste kur gruaja ka sëmundje gjenetike të trashëgueshme që mund t’ja kalojë pasardhësve.
Nëse keni nevojë për një dhuruese apo jeni të interesuara të dhuroni vezë ju mund të kontaktoni në numrat tel.
+355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një takim me mjekun gjinekolog dhe për të marrë të gjitha informacionet e nevojshme.