Parandalimi i strijave

Parandalimi i strijave

1- Qëndro e hidratuar.⠀
Uji mbush çdo qelizë të trupit tonë. Nëse nuk pini ujë mjaftueshëm qelizat do të dehidratohen duke formuar strijat.⠀

2-Vaji i peshkut.⠀
Omega 3 i ndodhur në vajin e peshkut ndihmon në rigjenerimin e lëkures suaj. Ai mban qelizat ehidratuara dhe ndihmon në largimin e toksinave të tepërta.⠀

3-Shmang ujin shumë të nxehtë.⠀

Uji i nxehtë shkakton tharje tëlëkurës që sjell dehidratim të qelizave, strija dhe mund të shkaktojë kruarje të barkut.⠀

4-Masazhohu.⠀

Masazhi ndihmon në qarkullim më të mirë të gjakut. Për këtëmundet të përdorni vajra të posatçëm për lëkurën si ai i Kamomilit, etj.⠀