Përdorimi i kontraceptivëve

Përdorimi i kontraceptivëve

Gratë përdorin pilula kontraceptive për shumë arsye. Disa prej tyre mundet të jenë parandalimi i një shtatzënie, normalizimi i menstruacioneve, ulja e rrezikut të sindromave të caktuara si psh. PCOS etj.
Është gjithsesi e nevojshme që të këshilloheni me mjekun gjinekolog mbi metodat kontraceptive dhe përdorimin e tyre përpara se të nisni një terapi të tillë.
Për më tepër informacione ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një orar dhe për të takuar mjekun specialist.