Përdorimi i metodave kontraceptive

Përdorimi i metodave kontraceptive

Përdorimi i metodave kontraceptive është një metodë e sigurtë që ndikon në parandalimin e shtatzënive të padëshiruara.

Përveç kësaj, marrja e pilulave është gjithashtu e dobishme edhe në rastet e:

-Akneve në fytyrë
-Pakësimin e fluksit menstrual -Anemisë
-Dhimbjeve gjatë menstruacioneve -Simptomave premenstruale

Për më tepër informacione ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një orar dhe për të takuar mjekun specialist.