Problemet me gjumin në shtatzëni

Problemet me gjumin në shtatzëni

Për ju nëna të cilat gjatë tre mujorit të tretë ndjeni vështirësi në gjumin tuaj dhe e keni të pamunduar për të gjetur pozicionin e duhur kini parasysh këto këshilla:

1.Flini në anën tuaj, preferohet e majta por kjo varet nga komoditeti juaj
2.Vendosni një jastëk si mbështetje
3.Përdorni jastëkun e shtatzënisë për të menaxhuar dhimbjen
4.Anashkaloni pijet me gaz dhe kafeinen për të parandaluar ngërçet e këmbëve.

Sido që të jetë mjafton t’i besoni trupit tuaj dhe të përpiqeni të gjeni mënyra për t’u çlodhur.