Rrahjet e Zemrës

Rrahjet e Zemrës

Pas një testi pozitiv të shtatzënisë rekomandohet të kryhet edhe ekografia e parë. Ajo mund të kryhet në javën e 7-8 të shtatzënisë dhe gjithashtu nëna ka mundësi të dëgjojë dhe gjinekologu të kryejë matjen e rrahjeve të zemrës së fetusit.
Në këtë periudhe rrahjet e zemrës së fetusit mund të jenë 140-170 rrahje për minutë.