SA KALORI DUHEN NË SHTATZËNI PËR TË MBAJTUR NËN KONTROLL PESHËN?

SA KALORI DUHEN NË SHTATZËNI PËR TË MBAJTUR NËN KONTROLL PESHËN?

Limiti maksimal i kalorive do të ishte 2400 dhe ai minimal 1400. Nuk duhet të eleminohen karbohidratet pasi kanë burim energjie por mund të përdorni ato integrale. 10-12 kg në shtatzani do të ishte pesha ideale që mund të shtonit.