Sa kohe fle bebja ?

Sa kohe fle bebja ?

Është e vështirë të thuash me saktësi se sa pasi çastet e qetësisë, që mund të jenë dhe çaste gjumi, alternohen me çaste aktiviteti të shprehur.

Nga një sërë studimesh të bëra mbi lëvizjet fetale dhe variacionet në frekuencën kardiake, rezulton se duke filluar nga muaji i shtatë stabilizohen cikle të gjumit dhe të zgjimit që fëmija i mban edhe pas lindjes, deri sa të ambientohet me ritmet e tjera të ditës dhe të natës.