SHËRBIMIN MË TË MIRË
që Gruaja meriton

 

Ne shërbejm një gamë të plotë të diagnozës dhe trajtimit të patologjive gjinekologjike për pacientet e të gjitha moshave si dhe mundësinë e aplikimit të të gjitha metodave bashkëkohore diagnostike dhe terapeutike për problemet e infertilitetit bashkëshortor.

OBSTETRIKË

Gjatë shtatzënisë tuaj ndodhin ndryshime fizike dhe psikologjike, që lidhen me gjëndjen e re të organizmit, me stresin, përgjegjësinë dhe ankthin për beben që do të lindë. Ekipi i klinikës tonë do t’ju sqarojë me kompetencë për çdo pyetje apo paqartësi që keni…

GJINEKOLOGJI

Ne vlerësojmë rëndësinë e madhe që ka shëndeti seksual dhe riprodhues i gruas për jetën e saj. Ky shëndet nuk ka të bejë vetëm me mirëqënien e përditëshme të gruas, por me çdo fazë të jetës së saj, duke filluar nga puberteti, adoleshenca, lindja e fëmijëve dhe jeta riprodhuese…

INFERTILITET

Klinika ju ofron mundësitë më të mira bashkëkohore për diagnozën dhe trajtimin e problemeve të infertilitetit bashkëshortor. Ajo është e përgatitur për ti asistuar si grave ashtu dhe burrave që paraqesin probleme të infertilitetit dhe që dëshirojnë të kenë fëmijë. Stafi i Klinikës është…

ANALIZA

Klinika ju ofron mundësitë më të mira bashkëkohore për analiza si hormonale, gjenetike, ekzaminime.