Shikimi i të porsalindurit

Shikimi i të porsalindurit

Të porsalindurit  mund të fokusojnë shikimin e tyre deri në 20-25 cm distancë nga fytyra e tyre.

Ata  parapëlqejnë  të jenë të rrethuar nga imazhe dhe figura gjeometrike bardhë e zi, pra me kontrast të lartë, krahasuar me ato me ngjyra.

Kjo sepse është më e lehtë për ta që të bëjnë dallimin dhe të fokusojnë qartë shikimin e tyre kur format apo ngjyrat që i rrethojnë kanë kontraste të fuqishme.