Shikimi tek bebet⠀

Shikimi tek bebet⠀

Gjatë javëve të para të jetës bebet mund të shohin vetëm në një distancë prej 20-25 cm.⠀

Gjatë dy muajve pasardhës bebet forcojnë muskujt okular për të qënë në gjendje që të fiksojë dhe ta ndjekin një send me sy. Në muajin e tretë ata fillojnë të shohin në mënyrë më të qartë.⠀