si mundet grate te behen mama pa patur partner?

si mundet grate te behen mama pa patur partner?

Sot falë teknikave të fekondimit të asistuar shumë gra mund të realizojnë dëshirën e tyrë për tu berë mama edhe pse nuk kanë partner.

Me anë të këtyre tëknikave vezët e gruas mund të injektohen me spermatozoidët e përzgjedhur nga një dhurues sperme duke i ofruar mundësi gruas të përzgjedhë dhuruesin në bazë të karakteristikave që ajo dëshiron që të ketë.

Hapat që ndiqen në këtë rast janë:
– Vizita me mjekun gjinekolog për tu përcaktuar teknika dhe mënyra e stimulimit në bazë të historikut të gruas.
– Ndjekja e zhvillimit të folikujve të cilët mbajnë vezë dhe matja e niveleve hormonale në gjak.
– Marrja e vezëve dhe injektimi më spermatozidët e dhuruesit të përzgjedhur.
– Transferimi i embrioneve të zhvilluar në uterusin e gruas.
– Kryerja e testit për të konfirmuar shtatzëninë.

Për më tepër informacione ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një orar dhe për të takuar mjekun specialist.