Si të lehtësoni hemorroidet në shtatzëni?

Si të lehtësoni hemorroidet në shtatzëni?

Ka shumë hapa që mund të ndërmerrni në shtëpi për të lehtësuar hemorroidet.

Këtu janë disa ide:
– Bëni banjë në ujë të ngrohtë për 10 minuta disa herë në ditë.
– Lëvizni shpesh dhe përpiquni të mos qëndroni ulur për një kohë të gjatë për të shmangur presionin shtesë.
– Pini shumë ujë dhe hani ushqime të pasura me fibra.
– Shmangni sforcimet ose qëndrimin ulur në tualet për periudha të gjata kohore.
– Kryeni ushtrime Kegel për të forcuar muskujt.

Mos harro ta ruash postimin për më vonë ose dërgoja dikujt që mund t’i duhet ky informacion.