Si të përmirësojmë shëndetin tonë gjinekologjik?

Si të përmirësojmë shëndetin tonë gjinekologjik?

Shumë femra përjetojnë infeksione vaginale të pakëndshme, dhe probleme të tjera gjinekologjike në një mënyrë ose në një tjetër.
Është shumë e rëndësishme që herë pas here të kontrolloni shëndetin tuaj gjinekologjik për ta përmirësuar atë.
•Kryeni kontrolle periodike tek mjeku juaj
•Mundohuni ti përmbaheni një diete ushqimore të pasur me probiotikë
•Pini uj rregullisht për të qenë të hidratuara