Puna jonë është pasioni ynë

Në Klinikën Gliozheni , ne kemi një ekip mjekësh të përkushtuar me një kujdes të jashtëzakonshëm për shëndetin tuaj. Të gjithë mjekët tanë janë profesionist te kualifikuar në obstetrikë , gjinekologji dhe infertilitetit të cilët përpiqeni që të ofrojmë një kujdes të individualizuar për të përmbushur nevojat e secilit pacient.

Prof.Dr.Orion Gliozheni

OBSTETRIKË, GJINEKOLOGJI DHE INFERTILITET

Dr. Kreston Kati

OBSTETRIKË, GJINEKOLOGJI DHE INFERTILITET

Dr. Elko Gliozheni

OBSTETRIKË, GJINEKOLOGJI DHE INFERTILITET

Dr. Blerta Dilka
OBSTETRIKË, GJINEKOLOGJI DHE INFERTILITET

Dr. Lediana Thana
OBSTETRIKË, GJINEKOLOGJI DHE INFERTILITET

Dr. Irald Çelaj
OBSTETRIKË, GJINEKOLOGJI DHE INFERTILITET

Kristiana Mano
BIOLOGE

Dr. Emi Gliozheni
BIOLOGE

Klara Çukani
BIOLOGE

Laureta Omeri
INFERMIERE

Liljana Luzi
KOORDINATORE