Super ushqimi

Super ushqimi

Gjatë shtatzënisë ju duhet të merrni një sasi të caktuar të hekurit dhe të acidit folik të cilët janë mjaft të rëndësishëm për shëndetin e gruas gjatë shtatzënisë.

Një burim i shkëlqyer i tyre janë thjerëzat. Përpiquni ti konsumoni ato të paktën 2 herë në javë si supë, duke i shtuar në sallatë, apo duke i konsumuar si pjatë e dytë.