aedinise Tag

Termi “perioda” (kur ju referohet menstruacioneve) daton prej vitit 1822 dhe do të thotë “interval kohe” ose cikël i përsëritur ngjarjesh. A e dinit se: -Perioda e parë e një vajze quhet menarke. -12 vjeç është mosha mesatare që një vajze i vijnë periodat. -Një grua humb rreth 35...