analiza Tag

Nivelet e larta të glukozës në gjak në mënyrë konstante, sidomos në 8-të javët e para të shtatzënisë mund të dëmtojnë bebin. Është e rëndësishme të monitorohet niveli i sheqerit në gjak dhe rekomandohet që vlerat e hemoglobinës së glukozuar- HbA1c të jenë  nën 7% gjatë...

Gjatë shtatzënisë ndodhin ndryshime fizike dhe psikologjike, që lidhen me gjëndjen e re të organizmit, me stresin, përgjegjësinë dhe ankthin për beben që do të lindë. Ekipi i klinikës tonë do t’ju sqarojë me kompetencë për çdo pyetje apo paqartësi që keni dhe do t’ju ofrojë...

Në vizitën e parë që do të kryejë shtatzëna,  do ti merret një kampion gjaku nga venat e krahut për të bërë disa analiza të rëndësishme për shtatzëninë. Për shëmbull, duhet përcaktuar patjetër që në fillim grupi i gjakut sipas sistemit AB0 dhe Rhezusi. Në vazhdimësi, në...

Klinika Gliozheni ofron :⠀ -Analiza Hormonale⠀ -Analiza të ndryshme biokimike⠀ (gjak komplet, urinë komplet, glicemi, azotemi etj)⠀ -Ekzaminime ⠀ (ekografi 4D, Ekografi abd, ekografi gjiri, pap-test, konsult, etj)⠀ ⠀...