aroma Tag

Kur konsumojmë ushqime, zakonisht nuk i kushtojmë rëndësi efektit që do të kenë në aromën dhe shëndetin vaginal. Sidoqoftë, ekzistojnë ushqime që mund të shkaktojnë infeksion mykotik apo edhe ndonjë aromë të padëshiruar. Disa nga këto ushqime janë të shëndetshme, që do të thotë se mund...

Vajrat esenciale  janë produkte kimike shumë të përqendruara dhe përdorimi i tyre në shtatzëni duhet të jetë i kufizuar si pasojë e mundësisë që kanë përbërësit për të rënë në kontakt me placentën. Përdorimi i tyre këshillohet të fillojë pas trimestrit të parë. Shpesh herë gratë...