arritjeshtatzënie Tag

Duke ndjekur teknikat e përditësuara në fushën e Riprodhimit Mjekësor të Asistuar ne mund të sygjerojmë rrugëtimin më të përshtatshëm për secilin çift që vjen pranë klinikës sonë duke ndjekur ecurinë e tij hap pas hapi. Në takimin e parë vendoset lidhja midis çiftit dhe mjekëve...

Klinika jonë ju ofron mundësitë më të mira bashkëkohore për diagnozën dhe trajtimin e problemeve të infertilitetit bashkëshortor. Jemi të përgatitur për ti asistuar si grave ashtu dhe burrave që paraqesin probleme të infertilitetit dhe që dëshirojnë të kenë fëmijë. Stafi jonë është i specializuar në të...

Fotoja e mësipërme tregon një embrion të zhvilluar në një kulturë in vitro në ditën e pestë. Embrioni është në stadin e blastocistit dhe ka filluar të dalë jashtë zonës mbrojtëse pelucide, çka njihet edhe si “lindja e parë” e embrionit.  Kjo dukuri e njohur...