baktere Tag

Infeksionet seksualisht të transmetueshme të shkaktuara nga bakteriet mund të trajtohen me një kurë antimikrobiale.  Këto baktere mundet të jenë: -Klamidia, e cila është një ndër IST më të përhapura dhe nuk shoqërohet gjithmonë me simptoma. Në disa raste tek gratë mund të shoqërohet më dhimbje gjatë...

Gonhorrea është një infeksion i shkaktuar nga një bakter seksualisht i transmetueshëm Neisseria gonorrhoeae që prek burrat edhe gratë. Më shpesh prek uretrën, rektumin ose fytin ndërsa  tek gratë mund të infektojë edhe qafën e mitrës. Shenjat dhe simptomat e infeksionit me gonorrea tek burrat përfshijnë: -   ...