biologjiaeriprodhimit Tag

Teknika e FIV-ET është përdorur për herë të parë në  Angli në vitin 1978 si një mundësi për të zgjidhur problemin e inferilitetit me origjine tubare. Gjatë FIV-ET veza merret jashtë trupit të gruas nëpërmjet aspirimit dhe bashkohet me spermatozoidët e bashkëshortit në kushte laboratorike dhe...

Klinika jonë ju ofron mundësitë më të mira bashkëkohore për diagnozën dhe trajtimin e problemeve të infertilitetit bashkëshortor. Jemi të përgatitur për ti asistuar si grave ashtu dhe burrave që paraqesin probleme të infertilitetit dhe që dëshirojnë të kenë fëmijë. Stafi jonë është i specializuar në të...

Në një ejakulacion, mashkulli depoziton me miliona spermatozoidë në organet riprodhuese femërore. Spermatozoidëve ju duhet të përshkojnë “një rrugë të gjatë” dhe të kalojnë “pengesat” natyrore me të cilat hasen në rrugët femërore riprodhuese deri sa arrijnë të takojnë vezën. Rreth 500 spermatozoidë ja dalin ti...