drithratnështatzëni Tag

Përdorimi i vaskës me ujë të nxehtë dhe shtatzënia mund të jenë një kombinim jo i sigurtë për shëndetin e bebit. Studimet kanë treguar se ekziston rreziku i defekteve të tubit nervor, anomalive të trurit apo të shtyllës kurrizore  tek fetusi në zhvillim. Shpenzimi i më...

Drithrat janë mjaft të pasura me fibra,vitaninën E, hekur, magnez dhe nutrientë të tjerë. Në shtatzëni është thelbësore që të konsumohen drithra të “plota” të cilat janë shumë të pasura me lëndë ushqyese.