endokrinologji Tag

Çrregullimet e tiroides shpesh shkaktojnë mosfunksionim të gjëndrave seksuale, i cili mund të çojë në: -Keqfunksionim të vezoreve. -Zhvillim seksual prematur ose të vonshëm. -Formim të cisteve në vezore. -Rënie të sintezës së hormoneve seksuale femërore. -Çrregullime të ciklit menstrual ose mungesë të ovulimit. -Rritje të prodhimit së prolaktinës e cila...

Klinika jonë ju ofron mundësitë më të mira bashkëkohore për diagnozën dhe trajtimin e problemeve të infertilitetit bashkëshortor. Jemi të përgatitur për ti asistuar si grave ashtu dhe burrave që paraqesin probleme të infertilitetit dhe që dëshirojnë të kenë fëmijë. Stafi jonë është i specializuar në të...