familjeeshëndetshme Tag

Masazhet gjatë shtatzënisë janë një zgjedhje e mrekullueshme për kujdesin para lindjes. Është një mënyrë e shëndetshme për të zvogëluar stresin dhe për të përmirsuar shëndetin në përgjithësi. Masazhi  ndihmon në lehtësimin e  dhimbjeve të shpinës, qafës, ngërçeve të këmbëve, të kokës dhe edemat. Në gratë shtatzëna...

Kur jeni shtatzënë dhe keni një fëmijë të vogël  mund të bëhet disi sfiduese me avancimin e shtatzënisë që ta mbani në krahësi më përpara. Me rritjen e barkut edhe qëndra juaj e gravitetit  zhvendoset, kjo rrit shumë presionin në shpinë, nga ana tjetër ulja dhe ngritja me peshën e fëmijës në krahë mund t’ju shkaktojë disa minuta marrje mendsh.