fekondimiiasistuar Tag

Në 25 korrik të vitit 1978, Lesli Braun pas 9 vitesh që përpiqej të arrinte një shtatzëni, lindi fëmijën e parë në botë të sjellë në jetë falë teknikave të fekondimit in vitro. Sot, këto teknika janë zhvilluar me ritme shumë të shpejta dhe numri i...