gjumi Tag

Shumica e femrave gjatë muajve të shtatzënisë, raportojnë se ëndrrat e tyre i ndjejnë më reale se më parë. Trupi kalon shumë ndryshime gjatë kësaj periudhe dhe gjendjet emocionale, fizike dhe mendore janë të lidhura ngushtë me çdo ndryshim. Ndryshimet hormonale mund të ndikojnë në emocionet dhe...

Zakonisht gjatë vitit të parë të jetës bebet janë në gjumë pjesën më të madhe të kohës. Ato flejnë mesatarisht 5400 orë, që duke e konsideruar me totalin e 8760 orëve në vit është me të vërtetë shumë J Ato flejnë pak orë dhe zgjohen shpesh...