gratëshëndetshme Tag

Çdo grua, çdo vajzë  ka “malin” e saj për të ngjitur.  Shumë kërkohet dhe pritet prej tyre dhe e vërteta është që ato mund të arrijnë gjithçka nëse e duan. Ne si Klinikë,  ju urojmë grave dhe vajzave, forcën dhe guximin për të qënë të lumtura...

Hormonet kanë një ndikim të madh në lëkurë. Ndryshimet në përqëndrimin e tyre janë përgjegjës për shfaqjen e puçrave kur afrohen periodat. Ja sesi ndikon secili prej hormoneve në këtë dukuri: Progresteroni prodhohet në nivele të larta në mes të ciklit dhe stimulon prodhimin e yndyrës në...

Gratë që dëshirojnë fëmijë (ose më shumë fëmijë në të ardhmen) duhet:
  • Të marrin informacion në lidhje me fertilitetin dhe moshën e femrës.
  • Të interesohen për të kontrolluar rezervën ovariane kur arrijnë të 30-tat.