gruaja Tag

Edukimi prenatal është një pikë mjaft e rëndësishme në mbështetje për një shtatzëni të suksesshme.⠀ ⠀ Ky edukim është një domsodoshmëri në jetën e një gruaje shtatzënë duke ndihmuar në:⠀ ⠀ • Ruajtjen e një stili të shëndetshëm jetese. ⠀ ⠀ • Menaxhimin e situatave stresuese.⠀ ⠀ • Ndjekjen e dietës së duhur...

Ne vlerësojmë rëndësinë e madhe që ka shëndeti i gruas në të gjitha fazat e saj të jetës, duke filluar nga puberteti, adoleshenca, lindja e fëmijëve dhe jeta riprodhuese, menopauza dhe postmenopauza. Secila prej këtyre periudhave mundet të ketë probleme apo nevoja specifike dhe Klinika jonë...