inseminim Tag

Cilësia e mirë e  spermës dhe e vezëve bëjnë të mundur krijimin e një embrioni të shëndetshëm. Nevojitet që të bëhet maksimumi për të përzgjedhur nga miliona spermatozoidë, më të mirët për të fertilizuar vezët të cilat janë të pakta në numër. Teknikat që përdoren për këtë...

Duke ndjekur teknikat e përditësuara në fushën e Riprodhimit Mjekësor të Asistuar ne mund të sygjerojmë rrugëtimin më të përshtatshëm për secilin çift që vjen pranë klinikës sonë duke ndjekur ecurinë e tij hap pas hapi. Në takimin e parë vendoset lidhja midis çiftit dhe mjekëve...