IVF Tag

Dhurimi i vezëve është një program gjatë së cilit një grua i dhuron vezët e saj një gruaje tjetër, e cila përballet me një diagnozë të infertilitetit dhe ëndërron të ketë fëmijën e saj. Fertilizimi In Vitro duke përdorur vezët e donatorëve është një nga metodat...

Në këto video të shkurtra tregohen momente nga puna në laboratorin e fekondimit in vitro. Shkrirja e embrioneve në një farë mënyre është “rikthimi i tyre në jetë”. Për sa kohë qëndrojnë në ruajtje në azot të lëngët, qelizat i ndalojnë proçeset metabolike. Embrionet ruhen në paisje...