javëteshtatzënisë Tag

1.Gjatë tremujorit të dytë dhe të tretë, mundet të flini nga të dyja anët, por ana e majtë preferohet si për ju dhe bebin tuaj.⠀ ⠀ 2.Fjetja në anën e majtë siguron furnizimin e duhur me gjak dhe nutrientë tek placenta (më pak presion tek vena cava) si dhe stimulon funksionimin e duhur të veshkave e cila lejon si rrjedhojë më pak fryrje tek këmbët, kyçet dhe duart tuaja. ⠀ 3.Fjetja me kurriz vështirëson frymëmarrjen duke e bërë gjumin disi të vështirë.⠀ ⠀ 4.Mundet të siguroni jastëk tëposatçëm për të mbajtur njëpozicion të rehatshëm gjatëfjetjes.⠀ ⠀ 5.Sygjerohet veshja e rrobave të gjëra prej pambuku.⠀...