konsultagjinekologjike Tag

Nëpërmjet analizës së spermogramës, mundet të vlerësohet cilësia e materialit seminal duke matur parametra si vëllimi, përqëndrimi i spermatozoidëve, lëvizshmëria dhe morfologjia e tyre. Por, ka raste kur infertiliteti mashkullor mbetet i pashpjeguar pas analizës. Një nga arsyet është stresi oksidativ. Nivelet e larta të stresit...

Vajzat dhe gratë mund të gjejë pranë Klinikës Gliozheni mbështetjen e nevojshme gjatë çdo faze të jetës së tyre duke filluar nga puberteti, adoleshenca, lindja e fëmijëve dhe jeta riprodhuese, menopauza dhe postmenopauza. Ne ju ofrojmë shërbim të kualifikuar nga një staf profesional, të  cilët asistohen...

Shërbimet Gjinekologjike në Klinikën Gliozheni Në këtë kuadër Klinika ofron:⠀ ⠀ -Ekografi gjinekologjike⠀ -Ekografi të gjirit⠀ -Vizita dhe konsulta gjinekologjike për planifikimin e një shtatzënie, për sëmundje seksualisht të transmetueshme, për menopauzë dhe për probleme endokrino - gjinekologjike.⠀ -Pap-Test⠀ -Biopsi⠀ -Konizim⠀...