kujdesigjatështatzënisë Tag

Çaji është një mënyrë shumë e mirë gjatë shtatzënisë për të qëndruar e hidratuar dhe për të marë njëkohësisht kalçiumin, hekurin dhe magnezin. Çaji i xhinxherit dhe çaji i mentes lehtësojnë të përzjerat e mëngjesit, ndihmojnë  tretjen dhe përmirsojnë problemet me stomakun gjatë shtatzënisë. Kamomili njihet...

Kujdesi ndaj dhëmbëve dhe gingivave (mishrat e dhëmbëve) është i  rëndësishëm gjatë shtatzënisë edhe për shkak se ndryshimet hormonale që ndodhin gjatë kësaj periudhe  rrisin rrezikun për sëmundje të mishrave të dhëmbëve  duke ndikuar edhe në shëndetn e bebit në zhvillim.