kujdesipërveten Tag

Gjëndje të ndryshme mjekësore që mund të kontribuojnë në probleme të fertilitetit tek femrat janë: -Sindroma e  ovareve policistike -Çrregullime  të tiroides -Anormali uterine si polipet -Bllokimi i tubave të Fallopit -Endometrioza -Sëmundja autoimune e Lupusit -Çrregullime të ciklit menstrual Një jetesë e shëndetshme mund të përmirësojë fertilitetin, e cila konsiston në: -Mbajtjen e...

Disa arsye pse gjatë muajve të nxehtë jeni më të predispozuara ndaj infeksioneve mykotike: 1.Mbajtja veshur gjatë e kostumit të banjës të lagur.Lagështia krijon kushte ideale për zhvillimin e mykut. 2.Veshja e rrobave të ngushta apo me materiale sintetike.Ato pengojnë largimin e nxehtësisë dhe nxisin djersitjen duke...

Çdo grua, çdo vajzë  ka “malin” e saj për të ngjitur.  Shumë kërkohet dhe pritet prej tyre dhe e vërteta është që ato mund të arrijnë gjithçka nëse e duan. Ne si Klinikë,  ju urojmë grave dhe vajzave, forcën dhe guximin për të qënë të lumtura...