kuriozitete Tag

Gjatë fundit të shtatzënisë, vetëm placenta prodhon të njëjtën sasi të hormonit estrogjen të cilën normalisht një grua jo shtatzënë e prodhon gjatë 3 vitesh. Estrogjeni gjatë shtatzënisë ndihmon në: -Stimulimin e rritjes së mitrës për të akomoduar fetusin në rritje. -Kontraktimin e mitrës duke e përgatitur ate...

Zakonisht gjatë vitit të parë të jetës bebet janë në gjumë pjesën më të madhe të kohës. Ato flejnë mesatarisht 5400 orë, që duke e konsideruar me totalin e 8760 orëve në vit është me të vërtetë shumë J Ato flejnë pak orë dhe zgjohen shpesh...

Midis javës së 16 dhe të 22-të (rreth muajit të katërt) mjeku me anë të ekografisë mund tju tregojë seksin e fëmijës tuaj. Mund të ndodhë që pozicioni i fetusit gjatë