materialiseminal Tag

Disa trajtime kundër kancerit mund të ndikojnë gjithashtu në fertilitetin e pacientit. Këto efekte mund të jenë të përhershme ose të përkohshme duke ndikuar në mundësinë për të prodhuar spermatozoidë në testikuj apo praninë e tyre në ejakulim. Pas kemioterapisë, sasia e spermatozoidëve në ejakulat varet nga...

Cilësia e mirë e  spermës dhe e vezëve bëjnë të mundur krijimin e një embrioni të shëndetshëm. Nevojitet që të bëhet maksimumi për të përzgjedhur nga miliona spermatozoidë, më të mirët për të fertilizuar vezët të cilat janë të pakta në numër. Teknikat që përdoren për këtë...