mbështetje Tag

Këto janë 6 shenjat kryesore të cilat tregojnë se ju jeni duke ovuluar dhe kjo është periudha me e përshtatshme për të mbetur shtatzënë: 1- Temperatura bazale e trupit tuaj bie dhe më pas rritet sërish. 2- Mukusi i qafës së mitrës bëhet më i qartë dhe...

Temperatura dhe ethet gjatë shtatzënisë nuk janë normale. Shaktari i këtyre simptomave mund të jetë bakterial ose virusal. Pasi përcaktohet patogjeni pas kryerjes së analizave në gjak bëhet edhe trajtimi përkatës. Antibiotiku përdoret në rastet e një infeksioni bakterial. Kujdes, gratë shtatzëna nuk duhet të marrin...

Dhimbjet e lindjes janë nga dhimbjet më të forta që janë provuar ndonjëherë nga ne, njerëzit. Madje kjo është dhe arsyeja pse disa gra ngulin këmbë për të mos pasur një lindje natyrale. Një shtatzëni me probleme, njohuri të pakta rreth proçesit të lindjes apo eksperienca...