medikamente Tag

Në përgjithësi aspirina nuk rekomandohet gjatë shtatzënisë, përveç se në kushte të caktuara mjekësore. Aspirina me dozë të ulët (60 deri 100 mg në ditë) mund të rekomandohet për gratë shtatzëna me aborte të përsëritura, çrregullime të koagulimit të gjakut dhe preeklampsi. Sidoqoftë, përdorimi i dozave më...

Sistemi imunitar i trupit lufton në mënyrë ideale kundër organizmave të tjerë që shkaktojnë infeksion. Por ndonjëherë, sistemi  imunitar mbireagon ndaj elementëve që me të vërtetë nuk janë aq të dëmshëm ky është rasti i alergentëve (polenat, pluhuri, insektet). Alergjitë shkaktojnë simptoma që përfshijnë: -Kollitje -Teshtima -Kruarje -Sekrecione të shtuara...