mjekësi Tag

A mund të ushtrohet gjatë nëntë muajve të shtatëzanisë?⠀ ⠀ Ushtrimet joga për shtatzënat janë kombinime të ushtrimeve për forcim të trupit. Në këtë mënyrë rritet fuqia dhe qëndrueshmëria, prandaj ky është një ushtrim i përkryer i cili ju pregatit për nevoja fizike, emocionale dhe mendore të...